(Reportatge fotogràfic de Jesús Atienza.) Adiós Bienvenida és una història senzilla amb un argument, un bon domini tècnic dels titelles i un ritme de la narració magnífic. Basat en un text de Dora Cantero i amb música de Mina Trapp, la història està molt ben explicada, encara més ben manipulada i esplèndidament cantada per Mina. Sincerament, penso que és una obra que farà parlar. Té tots els números perquè sigui així. Es va representar ja fa unes quantes setmanes al RAI, al carrer Carders de Barcelona, i ara finalment publiquem algunes imatges de l’espectacle.

Vaig anar a veure Adiós Bienvenida al RAI perquè em feia il·lusió veure el nou treball de Mimaia Teatro, la companyia de Mina i Dora. La veu de Dora ens va sorprendre gratament. Dic que “ens va sorprendre” perquè més d’un titellaire que hi havia a la sala s’hi va sentir captivat. Segons un d’ells, és una veu que enamora. I no vull deixar de banda la de Mina, que em va robar el cor fa temps, quan la vaig sentir en un cabaret d’una casa okupa.

mimaia - atienza

mimaia - atienza

mimaia - atienza

mimaia - atienza

mimaia - atienza

mimaia - atienza

mimaia - atienza

mimaia - atienza