Amb enorme satisfacció constatem com el nou teatre La Seca, que dirigeixen Herman Bonín i Jesús Hausson, continua en la seva línia de programar espectacles de titelles en les seves diverses franjes de programació. Una aposta que ja es va iniciar en el diminut Espai Brossa, i que ara segueix mostrant la gran diversitat existent en el terreny de les marionetes a Barcelona.

Zipit Company

Aquest proper cap de setmana 20 i 21 d’octubre, actua la companyia ZIPIT amb el seu espectacle Monstres, del que ja vam escriure en una anterior ocasió (veure article aquí). Constituïda per Glòria Arrufat i Paulette San Martín, amb l’Ivo Garcia Suñe de tècnic, i en col·laboració amb la companyia escocesa The Puppet Lab, formada per Simon Macintyre, que també firma la direcció de Monstres, ZIPIT ha viatjat aquest estiu a diferents festivals internacionals. A destacar el International Puppet Theatre & Film Festival que es celebra el juliol a Holon, Israel.