Ahir, 7 de novembre de 2012, va tenir lloc al Teatre La Puntual el recompte de vots per a l’elecció de la nova Junta de UNIMA Catalunya. Tot un èxit dels voluntaris que es van oferir per organitzar aquesta nova arrencada de la UNIMA (veure article), que feia uns quants anys estava aturada a Catalunya. Van votar 31 socis dels 37 que hi ha ara inscrits. Es van presentar sis socis per postular-se a la Junta, els quals van rebre els següents vots:

– Helena de Sola, 23 vots
– Xesco Quadras, 22 vots
– Pere Bigas, 19 vots
– Valentina Raposo, 12 vots
– Ramón Pasqual, 8 vots
– Joan Reverté, 5 vots.

Votacions Unima Catalunya

Moment de la trobada davant La Puntual

A la sessió de recompte van assistir Xesco Quadras, Pere Bigas, Diego Murciano, Valentina Raposo, Eugenio Navarro i Daniel Rodríguez en representació de l’Associació de Titellaires de Roquetes.

Vots

El recompte de vots

Aquestes sis persones elegides, que formaran la nova Junta d’UNIMA, es reuniran el proper 22 de novembre per assignar els càrrecs de President, Secretari, Tresorer i les tres Vocalies. Tota la informació sobre la nova UNIMA Catalunya es pot trobar en la pàgina www.unimacatalunya.blogspot.com.