La Fira de Lleida s’acosta i els seus responsables, amb el desig de no abaixar el llistó en les seves ofertes a públic i companyies, ha iniciat una campanya de suport perquè tots aquells que hi vulguin col·laborar tinguin l’opció de comprar una entrada de Fila 0 a 5 euros. Ho fan aprofitant la celebració del cicle Joc del Ninot, que ja s’ha convertit en una tradició a Lleida. Precisament aquest diumenge, 17 de març, serà l’última sessió del cicle amb l’actuació de Los Titiriteros de Binéfar, que portaran el seu espectacle Dragonci, al CaixaForum de Lleida, Avda. Blondel, 3 (vegeu aquesta ressenya).

Joan Andreu Vallvé
Joan Andreu Vallvé amb alguns dels seus dibuixos.

La próxima Fira de Titelles de Lleida tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de maig de 2013. Com sempre, hi haurà espectacles locals i internacionals i serà una bona ocasió perquè artistes, programadors i espectadors puguin intercanviar experiències, punts de cista i contractes, que és un dels valors principals d’aquesta trobada titellaire.

Centre de Titelles de Lleida
Sala del Centre de Titelles de Lleida.

Amb la proximitat de la primavera, s’acosten a Catalunya l’època dels festivals. Concretament, aquest mes de març, hi haurà els dies 22, 23 i 24 el Festival TOT al Poble Espanyol de Barcelona. I ben aviat després, els dies 5, 6 i 7 d’abril, se celebrarà a Mollet la 7a Mostra de Titelles, que organitza Galiot Teatre.