Vet aquí una iniciativa de la Comissió d’Intercanvi Cultural de la Unima, ideada en aquest cas per l’infatigable Ángel Casado i els seus còmplices d’Unima València, consistent en un concurs de relats breus relacionats amb una imatge (fotografia, vídeo o dibuix) realitzada pel mateix autor i centrats en la temàtica titellaire. Una iniciativa a la qual augurem un futur esplèndid, no només perquè resulta molt llaminer llançar-se a aquestes aventures creatives de caràcter breu, sinó també perquè ofereix un premi al guanyador a través d’una votació feta pels mateixos lectors: 100 euros!

Words with shadow Imatge d’ombres d’un espectacle de Mercè Framis

Posada a punt per la mà infrormàtica de José Bolorino -creador al seu dia del portal Titerenet-, es pot accedir a aquesta pàgina des del menú lateral de Putxinel·li o directament a aquesta adreça: http://www.wordswithshadow.com/es

Els objectius de la proposta són els següents:

  • Crear un arxiu literari i d’imatges sobre titelles, de lliure difusió
  • Contribuir a conservar i ampliar un patrimoni común a l’entorn dels titelles
  • Crear un arxiu d’imatge i de veu dels autors dels relats de titelles
  • Fomentar l’intercanvi i la diversitat de visions sobre el titella a través de textos i imatges de pròpia creació.