Ja anem dient fa temps que malgrat l’època terrible de crisi que viu el món de la cultura, en paral·lel hi ha signes de moviments interessants i prometedors. Fa poc va ser a Barcelona amb l’aparició de la nova Sala Fènix. Ara és a València on la veterana companyia Lluerna, formada per Rosa Navarro i Josep M. Beltran, amb gairabé 25 anys d’experiència professional al seu darrera, acaba d’obrir una nova sala, el Teatre Lluerna, situat al Barri de Benimaclet.

Teatre Lluerna

Un espai que compleix un vell somni dels titellaires de Lluerna Teatre i que neix amb ganes d’obrir-se a tot un ventall ample d’activitats culturals. La seva idea és oferir una programació regular bàsicament centrada en els titelles, tan per a menuts com per a grans, i a la vegada obrir la sala també a altres propostes: conta contes, màgia, mim…

Teatre Lluerna

Amb una voluntat expressa de col·laborar intensament amb altres col·lectius, entitats i locals del barri. Per a qui en vulgui saber més, aquí estan les dades de contacte: el teatre està situat al carrer Poetes Anònims, 1 baix (entrada per c/Blas de Otero). El telefon és  963.89.93.89, el correu e-mail: info@lluernateatre.com i la pàgina Web: www.lluernateatre.com.

Adjuntem algunes imatges rebudes del nou Teatre Lluerna.

Teatre Lluerna