El Teatre Lluerna de València, que fa poc ha obert les seves portes (podeu veure article aquí), anuncia l’inic els divendres a la nit d’unes sessions de cabaret amb el nou espectacle “Lilí”. Es tracta d’una obra per a titellaire solista a càrrec de Josep M. Beltran, composta d’onze números fets amb titelles i objectes. Alguns dels números fan referència a poemes d’autors coneguts, com Antoni Defez, Federico G. Lorca, Josep Mir, Vicent A.Estellés, Gonzalo Lagos Manel Alonso i una cançó de J. Brel. La resta fa referència al teatre popular de titelles. El fil conductor és l’ofici de titellaire: quina mena d’impuls aboca a una persona, aparentment normal, a dedicar-se a aquest ofici alhora vulgar i misteriós…

Lluerna Teatre

“Lili” és un projecte que fa temps rondava pel cap dels membres de Lluerna Teatre. La idea és cosir un espectacle de  “petites històries”, algunes de les quals ja havíen fet amb anterioritat, i d’altres de noves. També respon a la voluntat d’expressar el seu concepte de teatre popular de titelles, quan sota la ingenuïtat i la comicitat que aporta el titella de guant s’amaga un alt contingut de crítica social…

Lluerna Teatre

El menú d’aquest llaminer espectacle és el seguent:

1- “Una de xinesos”
2- “Mur solsit”
3- “Els vells”
4- “De las palomas oscuras”.
5- “Pulcinella e la fame”.
6- “Ca’l Paradís”.
7- “Els amants”.
8- “Un pez amarrado a un árbol”.
9- “El carrer és nostre”.
10- “L’escultor”
11- “Darrere”.

Lluerna Teatre

Vegeu un video de la proposta clicant aquí.

Lluerna Teatre