El Festival de Teatre Grec 2013 ha arribat també a La Puntual. I ho fa amb un un format Mini i amb un exquisit programa de titelles. Un mes d’espectacles seleccionats dirigits a públic familiar. Qui inaugura el Mini-Grec és la Companyia Marionetes Nòmades, amb l’obra EL TRESOR DEL PIRATA en què el vaixell del capità Trujillo s’enfonsa i una sirena el rescata tot deixant-lo en una illa deserta, un espectacle de sofisticades marionetes de fil (veure article dedicat al Tresor del Pirata aquí).

Somriures Nòmades

Continua la programació amb un clàssic ja de La Puntual i de la tradició titellaire, el Punch and Judy Show de Rod Burnett, d’Anglaterra. Qui no ha vist encara a Mr. Punch, és una bona ocasió per conèixer’l i saber una mica més sobre els costums anglesos.

Punch and JudyCavall de Troia

I per acabar aquesta programació tant especial d’estiu, una ESTRENA de La Puntual de les mans d’Eugenio Navarro, que fent el paper d’avi, explicarà a la seva imaginaria neta Helena la història del cavall de fusta més increïble de tots els temps, el CAVALL DE TROIA I LA PETITA HELENA. Un espectacle d’ombres fet amb una tècnica molt especial.

Més informació a: http://www.lapuntual.info/