Jordi Bertran forma part d’una generació de titellaires catalans que ha elevat l’art de la marioneta a grans altures, de manera que avui molts consideren Barcelona com una important “capital del fil” a Europa. Reconegut com un dels grans especialistes en la manipulació de marionetes a títol internacional, Jordi Bertran ens mostra en aquest espectacle tot un seguit de personatges sorgits del món del cabaret, de la dansa, del rock i de la vida quotidiana.

Jordi Bertran
Jordi Bertran.

L’Alè dels Fils és un divertit espectacle que omple cada racó de l’escena d’un virtuosisme inusual fruit de molts anys de treball. D’alt l’escenari hi prenen vida un seguit de marionetes on cada articulació, control, politja, palanca o contrapès han estat construïts per assolir una perfecció que emocioni l’espectador.

Jordi Bertran

Estructurat sota la fórmula del cabaret per a tots els públics, des dels més petits fins als més grans, l’Alè dels Fils, la veu i la música actuen com a conductor de l’entramat d’històries que teixeixen els fils dels personatges: cada història una escena, cada escena un impuls, un anhel, que dóna vida i moviment a cada marioneta.

Jordi Bertran

Un espectacle visual on la música en viu, el moviment, els petits conflictes i la poètica del gest són els fils que cohesionen un espectacle de nivell internacional.

Jordi Bertran

Manipuladors: Paula López, Carles Codina Litus, Jordi Bertran
Veu i guitarra en directe: Jordi Bertran

Dissabte 21 de desembre de 2013 a les 18h i diumenge 22, a les 12,30 h. Preu: 5
Venda d’entrades a les taquilles del BORN CC i a
www.elborncentrecultural.cat