Aquest preciós espectacle dirigit per Joan-Andreu Vallvé, El petit elefant, del Centre de Titelles de Lleida, serà  l’encarregat de tancar aquest proper 16 de febrer, a les 11h i 12:30, la programació del 18è Joc al Ninot de Lleida, una programació destinada al públic infantil i familiar.  El cicle Joc al Ninot es proposa apropar el teatre de titelles als més menuts, tot oferint-los espectacles de qualitat, que els permetin gaudir i compartir una experiència cultural intergeneracional, amb cinc matinals de diumenges, al llarg de tres mesos, amb doble horari d’actuacions plenes d’històries, d’aventures i cançons on els titelles són sempre els protagonistes.

Centre de Titelles de Lleida

Amb aquest espectacle, el cicle Joc al Ninot preveu repetir l’èxit de setmanes anteriors, en què més de 1.800 espectadors han pogut gaudir dels altres espectacles programats dins aquest cicle.

Centre de Titelles de Lleida

S’inicia, en paral·lel a l’espectacle, la campanya en suport a la Fira de Titelles, una iniciativa per fer front a les retallades i per implicar encara més la ciutadania en aquest esdeveniment. Les entrades per a les dues sessions es vendran a 10 i 8 € i la diferència de preu respecte a les matinals anteriors (3 € per entrada) es dedicarà a la Fira de Titelles.

Fira de Titelles de Lleida

A més, tant qui pugui acudir a aquestes actuacions com qui no, pot comprar entrades de la Fila 0 a 5 € cada una, com a aportació econòmica altruista i la recaptació de la qual es destinarà íntegrament a tirar endavant la Fira de Titelles. Es poden adquirir al Centre de Titelles, al CaixaForum Lleida els matins d’actuació o fent una aportació al número de compte 2100-3602-26-2500020206.

Per a més informació sobre la Fira de Titelles de Lleida, veure aquí. Les entrades es poden adquirir al Centre de Titelles, reservant-les al 973 27 02 49, a centre@titelleslleida.com o al mateix Centre de Titelles de dilluns a dijous de 10 h a 17 h, i els divendres de 10 a 15 h. També es poden adquirir el mateix dia de les actuacions de 10 h a 13h al CaixaForum.