Després del traspàs de Rosa Navarro, el Teatre Lluerna situat al barri de Benimaclet de València, s’aferma en la seva voluntat de continuar l’aventura dels titelles en aquest entranyable espai. Un espai d’exhibició d’espectacles de petit i mitjà format per a tot tipus de públic amb especial dedicació al teatre de titelles en valencià per a menuts i grans, i obert a altres propostes.

Teatre Lluerna

A més de l’exposició permanent que el Teatre Lluerna ofereix a una de les sales, on s’expliquen i s’exposen les diverses tècniques del teatre de titelles arreu del món, la programació arrenca  durant els mesos d’abril i maig amb els següents títols:

Teatre LLuerna

– “Caputxeta més enllà del bosc”, una original versió del clàssic conte, i “La Caixa Adormida”, pel que fa a espectacles infantils.

– la proposta “Pintura en directe”, de Francisco Hernández, en la programació per a adults.

Teatre LLuerna

Mostrem en aquest article algunes imatges dels titelles exposats en permanència al Teatre Lluerna.

Teatre Lluerna