El pròxim dissabte 31 de maig, a les 18h, i el diumenge 1 de juny, a les 12:30, actuarà al Born Tian Gombau, del Teatre de l’Home Dibuixat, amb “Pedra a Pedra”, un espectacle que ha triomfat per tot el món. I és que ja que som al Born, un lloc ple de pedres, val la pena preguntar-se la següent pregunta: poden parlar les pedres? Ho fan als recintes arqueològics, com el Born demostra cada dia. Però quan un passeja per la platja i recull pedres a l’atzar, les observa i les classifica, és possible que hi vegi més coses que una simple pedra? Això és el que fa Tian Gombau en aquest espectacle ple de poesia i sobretot d’imaginació, la qual, per a l’autor i citant a Einstein, “és més important que el coneixement. Aquest és limitat. La imaginació envolta el món”.

Tian Gombau

Ha dit Jordi Bordes, del Punt Diari, sobre aquest espectacle: “Pedra a Pedra és més que una obra de teatre. Més que un instant de misteri poc abans de que s’encenguin els focus. És una manera d’entendre el teatre. De trencar les normes establertes. De fer sentir l’espectador com participant en la respiració del muntatge, de convertir-se en un privilegiat (…) Gombau ha descobert que les pedres tenen ànima, i que n’hi ha prou amb seure-hi a prop, callar i escoltar per a que desvelin un cor que batega emotivitat i empatia (…) l’obra segueix el fil d’una història que evoca sorpreses i poemes visuals, amb el suport evident d’una música descriptiva”.

Tian Gombau

Vet aquí els premis que ha guanyat:
* Premi FETEN 2008 al millor espectacle de petit format
* Premi al millor intèrpret i manipulador a la XXIV Mostra Internacional de Titelles de la Vall d’Albaida 2008
* Finalista Premis Max de les Arts Escèniques 2009. Millor espectacle infantil
* Premi Drac d’Or dels Espectadors. Millor espectacle per a infants. XX Fira de Teatre de Titelles de Lleida 2009

Tian Gombau