Els marionetistes Teresa Travieso, de Marionetas Travi, i Martin Ruzicka, afamat constructor de Txèquia, ofereixen un curs de talla i construcció de marionetes de fil del 5 al 13 de Juliol de 2014. Un curs que es farà al local de Marionetes Travi, a la rebotiga de l’establiment que Travieso té al carrer Amargós, nº 3 de Barcelona, ben a prop dels històrics IV Gats.

Martin Ruzicka
Martin Ruzicka al seu taller. 

Es tracta d’una bona ocasió d’entrar en contacte amb dos mestres que ja amb anterioritat han fet alguna col·laboració plegats. Teresa Travieso va ser deixeble i mà dreta del gran mestre H.V.Tozer, quan impartia classes de marioneta de fil al Institut del Teatre de Barcelona. Des de llavors que s’ha dedicat a la construcció de marionetes, motiu pel qual va obrir la seva botiga ja fa anys, l’única que existeix a Barcelona dedicada als titelles. Podeu veure l’entrevista feta a Teresa Travieso a Putxinel·li clicant aquí.

Teresa Travieso
Teresa Travieso al seu taller.

Martin Ruzicka, pel seu compte, és un constructor de marionetes que resideix a Praga, Txèquia, on ha treballat per diverses companyies i especialment per a la seva, el Teatre Truhla. Especialitzat en la talla de fusta, ha seguit la tradició de grans tallistes de marionetes que hi ha al seu país. Vegeu l’entrevista que Cesc Martínez, en una visita a Praga, li va fer clicant aquí.

Titelles de Martin Ruzicko
Titelles de Martin Ruzicko.

Per a més informació, horaris, preus, etc, adreceu-vos a Marionetas TRAVI,  C/ Amargos, 3. Telefon: 93 412 66 92, correu:  travi4m@gmail.com

Titella de Martin Ruzicko
Joker. Titella de Martin Ruzicko.