El Teatre Lluerna de València, que va obrir fa un any, acaba la seva temporada amb tres espectacles que són molt indicatius de la marca de la casa i de les seves intencions: l’espectacle de Edu Borja “El Circus de la Teranyina”, el diumenge 29 a les 19h, i dos espectacles de la companyia que ha donat nom a la sala: “Lilí”, obra per a adults el divendres 27 a les 20h, i “Pinotxo el Titella”, per a públic familiar, el dissabte 28 a les 10h.

Teatre Lluerna
Imatge de l’espectacle Lilí.

El teatre va patir un terrible cop quan Rosa Navarro, fundadora del mateix junt amb Josep Miquel Beltran, va morir fa just tres mesos, el mes de març de 2014. Un buit provocat per una malaltia sense control que va sorprendre a la veterana titellaire quan el teatre començava a arrencar amb força, i quan la seva companyia complia 25 anys d’existència.

Teatre Lluerna
L’exposició.

Ara tanca durant els dos mesos d’estiu per renovar-se, pintar les parets, revisar les instal·lacions, canviar l’exposició de titelles que hi ha a l’entrada i repensar les estratègies de programació i captació de públic.

Teatre Lluerna
Rosa Navarro.

Des de Putxinel·li volem animar als responsables de la sala a continuar amb la seva gran feina, que tant està fent perquè l’ecosistema teatral de la ciutat de València mantingui altes les seves constants vitals.

Teatre Lluerna