La Puntual de Barcelona, el teatret d’Eugenio i Néstor Navarro, presenta dins de la secció del Mini-Grec, un verdader programa de luxe, amb la presència del gran titellaire Neville Tranter, de la compañía Stuffed Puppets d’Holanda, amb el seu Punch and Judy in Afganistan, i tres estrenes de companyies locals: L’Ombra de Pinotxo que presenta Néstor Navarro, la segona obra en solitari d’aquest jove titellaire que es va llançar a l’arena durant la present temporada, Luna, La Col·leccionista de Paraules de la companyia La Petita Brownie, i El Trencanous, de la Companyia La Paparra.

Vet aquí informació detallada de cada un dels espectacles programats en ordre cronològic:

L'Ombra de PinotxoL’ombra de Pinotxo         
de Néstor Navarro – La Puntual
Co-producció Festival Mini-Grec i La Puntual.

Espectacle d’ombres, marionetes i titelles especialment recomanat a partir dels 3 anys.

Al final del conte Pinotxo es va convertir en un nen de debò, i com tots els nens de carn i ossos també es va fer gran. En l’ambient de la segona Revolució Industrial, època de grans invents, Pinotxo ja té 30 anys i des del seu taller ens explica la seva història a través de les ombres xineses, els titelles i les marionetes. Un versió divertida i poètica del clàssic de C. Collodi.

Entrada: 9€

Dies i Horaris: Dc 02. Juliol, 19h, Dj 03. Juliol, 19h, Dv 04. Juliol, 19h, Ds 05. Juliol, 19h, Dg 06. Juliol, 18h, Dc 09. Juliol, 19h, Dj 10. Juliol, 19h, Dv 11. Juliol, 19h, Ds 12. Juliol, 19h, Dg 13. Juliol, 18h

Luna, la Col·leccionista de ParaulesLuna, la col·leccionista de paraules
de la Petita Brownie.

Espectacle de titelles per a totes les edats.

La Luna és una nena que viu més enllà dels núvols amb el seu gat, en Mixu. Col·lecciona paraules boniques, meravelloses, divertides… i les guarda com un tresor. Però un dia ja no en troba!! Decideixen fer un viatge en globus per esbrinar que està passant amb l’ajuda de Hermes, un pilot d’avions de paper…

Entrada: 9,00 EUR

Dies i Horaris: Dc 16. Juliol, 19h, Dj 17. Juliol, 19h, Dv 18. Juliol, 19h, Ds 19. Juliol, 19h, Dg 20. Juliol, 18h


El TrencanousEl Trencanous
de La Paparra

Espectacle de titelles especialment recomanat per a nens de 2 a 8 anys.

És la nit de Nadal. En Drosselmeyer, un personatge sempre sorprenent, arriba a casa de la Marie i en Fritz, els seus fillols. Com sempre per aquestes dates, arriba carregat de regals. Entre tots els que porta, la Marie s’encaterina d’un trencanous de fusta en forma de soldadet.

Entrada: 9,00 EUR

Dies i Horaris: Dm 22. Juliol, 19h, Dc 23. Juliol, 19h, Dj 24. Juliol, 19h, Dv 25. Juliol, 19h

Punch and Judy in AfganistanPunch & Judy in Afghanistan

Stuffed Puppet Theatre

Espectacle de titelles en anglès recomanat a partir dels 8 anys.

“Punch & Judy in Afghanistan” explica la historia d’en Nigel, un titellaire que arriba a Afganistan per a divertir a les tropes aliades. El seu acompanyant, Emile, desapareix. Durant la recerca del seu company, Nigel descobreix l’amagatall de Punch Bin Laden i …

Entrada: 9,00 EUR

Dies i Horaris:Ds 26. Juliol, 20h, Dg 27. Juliol, 19h, Dl 28. Juliol, 20h, Dm 29. Juliol, 20h