Aquest proper dissabte 1 de novembre i diumenge 2, la companyia L’Estenedor actua al Born amb l’espectacle Petons, creat a partir d’una idea original de Margarida Carbonell i posat en escena i interpretat conjuntament amb David Laín. Un espectacle que proposa als nens endinsar-se al món dels sentiments, mentre es pregunta: de quina manera els gestionem, els sentiments? Com els expressem amb llibertat, perquè els amaguem quan tenim por, vergonya o sucumbim als prejudicis socials?…

Petons

Un espectacle que té un doble component educatiu i d’entreteniment, ja que Petons és també una aventura, una comèdia amb personatges força definits que reflecteixen els trets més remarcables de molta de la gent que ens envolta:…Un espectacle tan real com un somni i tan somiat com un “PETÓ”

Petons

La història comença quan Òscar acaba de fer dotze anys, i es comporta d’una manera diferent a com era abans. Fins ara era un noi atent i sensible. En realitat, la seva última rebel·lia consisteix a negar-se a fer

Petons

Tothom està molt preocupat: a què ve aquesta actitud? Per què no vol fer PETONS?… La situació arriba a un punt que es veuen obligats a recórrer al Dr. Prim el qual, després de fer-li diferents proves mèdiques, certifica la bona salut física del noi. Segons el metge, únicament encertaria encara més el seu diagnòstic si pogués ficar-se dintre del cos del noi…Ahhhh….Quina bona idea! – pensa la seva amiga Marga… Arribaré al fons d’aquesta qüestió. La Marga comença així la seva aventura ficant-se dins del cos de l’Òscar: pulmons, estómac, intestins… fins arribar al cor. Un viatge en el que es troba amb tot tipus de personatges curiosos que l’ajudaran a la recerca dels sentiments reprimits del jove… a la recerca dels PETONS.

Petons

El Teatre de l’Estenedor és una veterana companyia que va néixer l’any 1978, tot creant un seguit d’espectacles molt dels quals de caràcter solista i adreçats a tots els públics. David Laín, l’ànima titellaire de la companyia, ha col·laborat amb múltiples altres companyies de titelles de Catalunya, creant espectacles memorables i que no han parat de girar. PETONS és el fruit d’una llarga col·laboració amb la ballarina de flamenc i titellaire Margarida Carbonell.