Dilluns 17 i dimecres 19 ens va visitar la Constantine. Va deixar temporalment el seu retir al TOPIC de Tolosa i, acompanyada d’Anastasi, va treure el cap a Barcelona. A l’agradable sala La Vilella, va tornar a trobar-se amb uns textos d’Anna Maria Moix. La Constantine i l’Anna Maria són velles conegudes que han tingut la sort de coincidir de nou, per la idea de Gemma Julià, en un dels projectes Vaca, dins de la 15a Mostra de Creadores Escèniques – Novembre Vaca. La Constantine, la va manipular Núria Mestres, una titellaire excel·lent que va fer amb ella una actuació magnífica. I es van entendre molt bé.

constantine

Constantine. Foto: Jesús M. Atienza.

L’obra, tal com indica el títol, és un autèntic còctel en el qual es barregen els gustos d’unes actrius estupendes (Bel Zaid, Teresa Méndez Pomes, Carla Carissimi i Mercè Pau), plenes d’ofici i sota la rigorosa direcció de Julià.
Passions, conceptes i idees que bombardegen la ment de l’espectador i que reflecteixen el món d’Anna Maria Moix.
Gràcies a elles vam tenir l’ocasió de veure la Conatantina i ens van deixar a dins un record fresc de Mariona Masgrau.

constantine

Núria Mestres assajant per a Gemma Julià. Foto: Jesús M. Atienza.

constantine

Les actrius. D