El proper dissabte 21 de febrer, a les 18h, tindrà lloc la primera de les quatre representacions que es faran de l’espectacle ‘Dies de Carnaval’ al Born, el segon episodi de ‘Les Aventures d’en Bornet i la Borneta’ que s’iniciaren el Nadal amb ‘Els Pastorets’. Les altres funcions seran el diumenge 22 de febrer, a les 12h, el dissabte 7 de març, a les 18h, i el diumenge 8 de març, a les 12h.

Bornet
En Bornet. Foto Rebecca Simpson.

A la Ciutat del Born arriba el Carnaval. És època de disfresses, el rei Carnestoltes imposa el seu regnat i tot es gira al revés. Fantasia i música esclaten als carrers. De què es disfressaran en Bornet i la Borneta? I el gos Duc i la gateta Marquesa?

Perot Lo Panxa Contenta, Aventures d'en Bornet
En Perot lo Panxa Contenta. Foto Rebecca Simpson.

Clar que ningú s’espera l’aparició del Dimoni Lucifer ni la del conegut bandoler en Perot lo Panxa Contenta, els quals tenen un pla.

Les Aventures d’en Bornet i la Borneta segueixen la ruta del calendari i s’aturen ara en aquestes dates tan assenyalades on regna la disbauxa. L’acció té lloc als jardins de la casa del senyor Serra i a lo aposento dels condemnats, a les masmorres de la presó reial, on lo Guarda Escarceller Gatillepa té l’encàrrec de custodiar a un hoste inesperat. Els equívocs estan servits, i els més murris saben com aprofitar-se’n…

Lo Guarda Escarceller, Aventures d'en Bornet i la Borneta
Lo Guarda Escarceller. Foto Rebecca Simpson.

Aquesta és la segona obra creada per la companyia Titelles del Bornet. Amb titelles de Marga Carbonell, direcció d’Eudald Ferré i textos de Toni Rumbau, la companyia busca donar vida a aquests dos personatges eixits de les ombres i dels intersticis de les mateixes pedres de la Ciutat del Born.

Ballarins, Les Aventures d'en Bornet i la Borneta
Ballarins disfressats. Foto Rebecca Simspon.