Aquest proper dissabte 21 de març, a les 18h, i el diumenge 22, a les 12h, actuarà al Born, a la Sala Moragas, Néstor Navarro amb un espectacle en el que s’encara a la clàssica obra de Collodi. En la seva proposta, és el mateix titellaire el que s’encarna en la figura de Pinotxo, per explicar-nos ‘en primera persona’ la seva pròpia història.

L'Ombra de Pinotxo, Nestor Navarro

És a través del teatre d’ombres que Pinotxo ens explica el seu naixement, les seves aventures quan decideix acostar-se a un teatre de titelles de carrer i coneix als seus companys d’escenari que el conviden a entrar a la companyia. Serà capaç d’escapar dels ardits que li paren el gat i la Guineu? Podrà finalment salvar el seu pare, cruspit per una balena?…

L'Ombra de Pinotxo, Nestor Navarro

Néstor Navarro, de La Puntual, la petita sala del carrer Allada Vermell, s’estrena en aquesta obra com a actor-titellaire, en encarnar la doble figura del narrador i contador d’històries, i la de Pinotxo.  I ho fa amb una acurada producció dirigida per Carolina Llacher, amb ombres de Jordina Salvany, llums de Quico Gutiérrez, titelles de Martí Doy i Eugenio Navarro, escenografia de Tero Guzmán i una acurada música del compositor Octavi Rumbau.

L'Ombra de Pinotxo, Nestor Navarro

La Puntual es va fundar l’any 2005, com a únic teatre estable de titelles, marionetes i ombres xineses per a públic familiar a Barcelona. El director de la companyia és Eugenio Navarro, titellaire des de 1976 i membre fundador de la històrica companyia La Fanfarra amb Toni Rumbau i Mariona Masgrau. El 2008 s’incorpora a la companyia Néstor Navarro amb la reposició de “Malic a la Xina” (2008). El 2013 estrena la seva opera prima “A Babel en patinet” (en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona) i el 2014 estrena “L’ombra de Pinotxo” amb un èxit notable (una coproducció amb el Festival Grec de Barcelona).

L'Ombra de Pinotxo, Nestor Navarro