El proper dissabte 11 d’abril, a les 18h , i el diumenge 12 d’abril, a les 12h, tindrà lloc a la Sala Moragas del Born la representació de l’espectacle ‘Operació A.V.I. Les Aventures dels Vells Intèrprets, de la companyia Farrés Brothers. Un espectacle en el que es planteja el següent dilema: si tenim en compte que els protagonistes dels contes tradicionals tenen el do de l’eterna joventut (poden passar els anys i els segles, però la Caputxeta, el Patufet, el Flautista i tota la resta mai no moren, mai es fan vells), què passaria si fos al contrari? I és que per estranyes circumstàncies, alguns d’aquests personatges han estat objecte d’un terrible experiment i han envellit de cop.

AVI, Farrés Brothers

L’Operació A.V.I. és un llarg viatge i un reguitzell de peripècies per recuperar de nou la joventut. D’aquesta manera els avis, els de debò, podran seguir explicant els contes i no cauran en l’oblit. Ni els avis, ni els contes.

AVI, Farrés Brothers

Operació A.V.I. és un espectacle de titelles, actors i trastos varis. Les diferents portelles d’un gran armari-teatrí obren pas cap els espais d’aquesta aventura: un castell amb una terrible màquina, un bosc on perdre’s, un desert on glaçar-se, un autobús, … i a cada lloc, un moment divertit, o misteriós, o tendre, o…oh! Una sorpresa i una altra, i un joc constant amb l’espectador

Aquest espectacle va rebre el Premi del Públic al Millor Espectacle de la Fira de Titelles de Lleida 2004 .

Farrés Brothers i cia neix el 2002, quan Pep Farrés, Jordi Farrés i Jordi Palet combinen els seus esforços i  aptituds per crear  Operació AVI, un tret de sortida que connecta molt bé amb el públic, com ho acredita el premi de l’espectador al millor espectacle de la Fira de titelles de Lleida 2004. Aquesta embranzida inicial permet crear, tres anys després, El rei de casa, espectacle que també gira molt per tot Catalunya i Espanya, i que arriba a creuar fronteres, fins al Norwich Puppett Festival 2007 (Anglaterra). El projecte d’aquest espectacle va guanyar el premi Xarxa 2004, i el 2007 aconseguí el premi a la millor proposta dramàtica de la Fira de Lleida. Un dia els va passar pel cap la idea de fer-ne “una de marcians”. A partir d’aquest germen, van començar a imaginar OVNI, la seva  producció més ambiciosa, estrenada el 2007, en coproducció amb el Teatre de l’Aurora d’Igualada.

AVI, Farrés Brothers

Creació : Pep Farrés, Jordi Farrés, Jordi Palet
Interpretació: Pep Farrés Jordi Farrés
Direcció: Jordi Palet i Puig
Escenografía i disseny de titelles: Alfred Casas
Música: Jordi Riera
Vestuari: Dodiva
Producció : Farrés Brothers i cia.