En aquesta edició i per primer any, amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida, el Cicle Joc al Ninot, una programació destinada al públic infantil i familiar, surt de la ciutat i s’apropa a altres públics i poblacions. El pròxim diumenge 7 de febrer el Centre de Titelles de Lleida portarà l’espectacle Kissu a l’Espai Cultural la Lira de Tremp.

Joc al Ninot, Centre de Titelles de Lleida, Kissu

Joc a Ninot al territori és un projecte que pretén generar vincles de cooperació entre diverses poblacions de Ponent, enguany Almacelles ja va poder gaudir de l’obra el passat dia 30 de gener i pròximament ho farà Tremp. D’aquesta manera, es vol beneficiar la dinàmica cultural del territori amb la programació d’aquests espectacles i difondre així l’art del teatre de titelles i objectes a la província.

Joc al Ninot, Centre de Titelles de Lleida, Kissu

L’espectacle explica les peripècies de Kissu, un cadell de llop, que s’ha perdut. Amb aquesta obra, el cicle Joc al Ninot al Territori preveu omplir l’Espai cultural la Lira de Tremp en la seva sessió única a les 12 h. El preu de l’entrada serà de 5 €, però amb motiu de Carnaval es rebaixarà a 3 € si hi assisteixes disfressat.

El cicle Joc al Ninot, que aquest any arriba a la 20a edició, es proposa apropar el teatre de titelles als més menuts, tot oferint-los espectacles de qualitat, que els permetin gaudir i compartir una experiència cultural intergeneracional, amb cinc matinals de diumenges, al llarg de tres mesos, amb doble horari d’actuacions plenes d’històries, d’aventures i cançons on els titelles són sempre els protagonistes.

Joc al Ninot, Centre de Titelles de Lleida, Kissu

7 de FEBER a les 12h. (Espai Cultural la Lira. Tremp).
Companyia: Centre de Titelles de Lleida
Espectacle: Kissu
Preu: 5€. Si hi vas disfressat/da 3€
Durada: 50 min

En Kissu, el cadell de llop, s’ha perdut. Creient que és un gosset abandonat, la Duna i el seu avi l’acullen a casa. Però què passarà quan aquests descobreixin que en Kissu és un llop?

Joc al Ninot, Centre de Titelles de Lleida, Kissu

JOC AL NINOT (CAIXAFORUM)
Organitza: Centre de Titelles de Lleida Col·labora: La Paeria-Ajuntament de Lleida, Institut d’Estudis Ilerdencs i CaixaForum Lleida
Espai, horaris i preus de les actuacions: A CaixaForum Lleida, situat a l’Avinguda de Blondel, 3. Totes les actuacions seran a les 11 h i a les 12.30 h.
Els preus de tots els espectacles són de 7€ a platea i 5€ a amfiteatre, i les entrades es poden adquirir al Centre de Titelles, reservant-les al 973 27 02 49, a espectadors@titelleslleida.com o al mateix Centre de Titelles de dilluns a divendres de
9.30 h a 15 h. També es poden adquirir el mateix dia de les actuacions de 10 h a 13h al CaixaForum.