Durant tot el mes d’Octubre,  se celebra com cada any la Mostra de Titelles al Parc d’Atraccions del Tibidabo, amb espectacles de diferents especialitats de titelles dirigits al públic familiar. Hi participen cinc espectacles de reconegudes companyies que es distribueixen els diferents caps de setmana, amb una bona representació de les diferents tècniques de manipulació del gènere: titelles de guant, titelles de petit format i de gran format, itinerants i un taller de construcció de titelles.

Mostra de Titelles del Tibidabo

Vet aquí el programa de la Mostra:

– 1 d’octubre: EVARISTO I CIA  de la companyia Txo Titelles (espectacle itinerant)

Txo Titelles

Evaristo, personatge intrèpid i simpàtic, recorre els carrers de la ciutat a ritme HeavyMetal sobre la seva reciclada moto plena d’artefactes i d’inesperats mecanismes. Des de la seva aparició causa sorpresa entre els vianants que responen a les seves salutacions i picades d’ullet.

– 1 i 2 d’octubre: L’ANTIQUOTIDIANITAT  de la companyia Eudald Ferré (titelles de guant)

Titelles d'Eudald Ferré

Els titelles són un apèndix de l’Univers, el que  passa entre l’actor i l’espectador. Un entremès teatral de diferents esquetxos i rutines clàssiques del teatre de titelles de guant amb altes dosis d’acció, humor i tendresa. Què busca? Que posem la ment en blanc, gaudim del moment que no existeix i ens hi deixem portar!

8 i 9 d’octubre: LA CIGALA I LA FORMIGA de la companyia La Petita Brownie

La Petita Brownie

Aquesta és la història de la Gala, una simpàtica cigala cantant a qui treballar, no li agrada massa! La seva gran amiga la formiga Miga, l’abella Bella i el ratolí Serafí ajudaran a la Gala i li faran veure que treballar i cantar és possible. El treball, l’esforç, l’amistat i el saber compartir són presents  en aquesta versió  que  La Petita Brownie i Cia.  fa de la faula  “La Cigala i la Formiga”.

12, 15 i 16 d’octubre: CIRC CABARET ARMANDO RISSOTO de la companyia Txo Titelles

Txo Titelles

Armando Rissotto, octogenari sensible i amant de la cuina, exerceix feliç el seu càrrec  de mosso de pista, director, presentador i tot el que es necessiti. Per donar-li un toc original al seu espectacle de varietats, el presenta com el menú d’un gran banquet. Els artistes que desfilen per la pista són els ingredients adequats per a la creació d’aquest menú tan especial: el rutilant i ràpid monociclista, el cantautor reivindicatiu i bromista, el misteriós mag, eficaç en gairebé tot, la veu setinada de la sensual i bella cantant, les vertiginoses piruetes del trapezista.

22  i 23 d’octubre: DE L’OU AL TITELLA  de la companyia Herta Frankel

Taller Marionetarium

Un taller de disseny i construcció d’un titella de guant, adreçat a infants de 6 a 12 anys.

Marionetarium Herta Frankel, després de vint temporades al Tibidabo amb espectacles de titelles per a gairebé dos milions d’espectadors, proposa celebrar la cloenda de la Mostra de Titelles 2016 amb aquest taller creatiu, participatiu i simbòlic dirigit als nens.

Durant el taller, els membres de la Compañía acompanyaran i guiaran els nens en un exercici de disseny i construcció d’un titella de guant. L’ou com a origen i estructura ens conduirà per un procés de transformació i la combinació d’elements facials simples decidiran l’expressió del titella. La diversitat de formes resultants determinarà la seva funció i el pols humà combinarà la destresa amb la naturalitat de l’ocurrència.

Preu entrada

– Tiquet 1 passi: 3€ (el mateix dia de la visita a l’Oficina d’Atenció al Client del Parc, a l’entrada principal)
– Abonament 4 passis: 10€ (el mateix dia de la visita a l’Oficina d’Atenció al Client del Parc, a l’entrada principal)
– Inclòs també amb l’entrada per gaudir de totes les atraccions i espectacles del Parc d’atraccions: PVP 28.50€ o 10.30€, segons l’alçada del visitant. Compreu la vostra entrada aquí.

Representacions

Període: caps de setmana i festius del 1 al 23 d’octubre
Horari: 13 h, 14 h, 16 h, 17 h i 18 h
Ubicació: Teatre Marionetarium (nivell 5)