El Centre de Titelles de Lleida ha presentat la programació del 21è cicle Joc al Ninot que començarà el 22 de gener de 2017 i que es farà al Caixafòrum de Lleida, un cicle adreçat als espectadors més menuts, que les famílies lleidatanes esperen amb il·lusió, ja que aquest és l’únic cicle destinat al públic infantil que actualment hi ha a les Terres de Lleida i que a més es realitza en ple hivern. Cinc matinals de diumenges, al llarg de dos mesos, amb doble horari d’actuacions plenes d’històries, d’aventures i cançons on els titelles són sempre els protagonistes.

El cicle Joc al Ninot es proposa apropar el teatre de titelles als més menuts, tot oferint-los espectacles de qualitat, que els permetin gaudir i compartir una experiència cultural entre diverses generacisons. Per a l’edició de 2017, el cicle Joc al Ninot reunirà 5 espectacles. Durant aquests 20 anys hi han actuat 58 companyies i s’han realitzat 126 espectacles.

Joc al Ninot 2017
‘Dins la panxa del llop’, de De Paper.

La companyia De Paper, amb l’espectacle Dins la panxa del llop, proposa una història per mons fantàstics, a través de Titelles d’ombres i teatrins de paper. Una història plena de vida i alegria per a infants a partir dels 2 anys.

Joc al Ninot 2017
‘7 ratolins’. de Petit Bonhom.

La companyia Petit Bonhom portarà l’espectacle 7 ratolins. Un conte per a infants de 3 a 7 anys en el que el protagonista és el més petit dels 7 ratolins; uns ratolins als que els ha arribat l’hora de marxar de casa. Ben aviat el nostre protagonista descobrirà que la vida fora del cau familiar és plena de perills i dificultats.

Joc al Ninot 2017
‘Maüra, la filla de la Terra’, de Sifó.

Per la seva banda, la companyia Sifó, ens explicarà l’origen del sola la lluna i les estrelles, amb l’espectacle Maüra, la filla de la Terra. Un espectacle per a nens i nenes de 2 a 5 anys.

Joc al Ninot 2017
‘Xim’, del Centre de Titelles de Lleida.

El Centre de Titelles, també hi serà present, amb Kissu i Xim. Dos espectacles que no paren de girar per Catalunya, i que aquest cop s’aturaran a Lleida perquè en puguem gaudir tots plegats. Kissu està adreçat a infants de 3 a 8 anys i en Xim a infants de 2 a 5 anys.

Joc al Ninot 2017
‘Kissu’, del Centre de Titelles de Lleida.

En aquesta edició i per segon any consecutiu, amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida, el Cicle Joc al Ninot s’apropa al territori amb l’espectacle El Petit Piano, del Centre de Titelles de Lleida. Seran tres actuacions en diferents poblacions del territori, que properament s’anunciaran a la pagina web del Centre de Titelles de Lleida.

Joc al Ninot 2017
‘El petit piano’, del Centre de Titelles de Lleida.

Organitza: El Centre de Titelles de Lleida.
Les entrades ja són a la venda.

Espai, horaris i preus de les actuacions: A CaixaForum Lleida, situat a l’Avinguda de Blondel, 3. Totes les actuacions seran a les 11 h i a les 12.30 h.

Els preus de tots els espectacles són de 7€ a platea i 5€ a amfiteatre i les entrades es poden adquirir al Centre de Titelles, reservant-les al 973 270 249, a centre@titelleslleida.com o al mateix Centre de Titelles de dilluns a divendres de 10 h a 15 h. També es poden adquirir el mateix dia de les actuacions de 10 h a 13h al CaixaForum.

Dies del Cicle, companyies i espectacles:

22 gener
Centre de Titelles de Lleida

Kissu – 50 min
En Kissu, el cadell de llop, s’ha perdut. Creient que és un gosset abandonat, la Duna i el seu avi l’acullen a casa. Però què passarà quan aquests descobreixen que en Kissu és un llop?

29 gener
De Paper

Dins la panxa del llop – 45 min
Ens passejarem per mons fantàstics i paisatges fabulosos plens de vida i alegria. Titelles d’ombres, teatrins de paper i cançons fetes a mida.

5 febrer
Cia. Petit Bonhom

7 ratolins – 50 min
Un temporer rodamón, acompanyat de la seva guitarra, ens explicarà el conte d’uns ratolins que els ha arribat el moment de marxar de casa i trobar un nou lloc per viure.

12 febrer
Cia Sifó

Maüra, filla de la Terra – 35 min
Maüra, filla de la Terra, ens explica d’on va sorgir el sol, la lluna i les estrelles. Fa molts anys, el Cel i la Terra estaven enganxats però un dia Maüra va fer una cosa molt important…

19 febrer
Centre de Titelles de Lleida

Xim – 40 min
Xim és un petit ximpanzé, simpàtic i un pel entremaliat que s’ha perdut. Juntament amb la seva cuidadora viatgen per tot arreu buscant a la seva família.

JOC AL NINOT AL TERRITORI
amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida.
Centre de Titelles de Lleida

El petit piano – 55 min
Hi ha pianos que amaguen històries meravelloses. Això és el que descobreix la Nona quan sent el seu avi tocar l’antic piano de casa seva, el piano de l’Enric Granados.

Podeu baixar la programació clicant aquí.