Del 7 al 29 d’octubre

El Parc d’Atraccions del Tibidabo, un dels llocs d’esbarjo més emblemàtics i entranyables de Barcelona, presenta la seva 7a Mostra de Titelles de la mà del Marionetàrium, l’espai que la Companyia de Marionetes Herta Frankel regenta des de fa 20 anys al Parc. Del 7 al 29 d’octubre es podran veure tres espectacles diferents i del 12 al 15 d’octubre, el Taller “De l’Ou al Titella”, un participatiu i simbòlic, adreçat a infants de 6 a 12 anys.

Programa:

– dies 7 i 8 d’octubre, Bon Profit, de Tanaka Teatre.


– dies 12, 13, 14 i 15 d’octubre, De L’Ou al Titella, a càrrec del Marionetàrium Herta Frankel.


– dies 21 i 22 d’octubre, Un Apassionant Viatge, de la companyia Teia Moner.


– dies 28 i 29 s’octubre, El Príncep Granota, de la companyia Animamundi.


El Taller “De l’Ou al Titella”.

Un èxit de públic i de resultats ha estat el taller “De l’ou al Titella” que els membres de la companyia Marionetàrium han impartit, acompanyant i guiant els nens en un exercici de disseny i construcció d’un titella a partir d’una forma oval. L’ou com a origen i estructura a través d’un procés de transformació i d’una combinació d’elements facials simples són els que decideixen l’expressió del titella. Una activitat que ofereix l’oportunitat de desenvolupar i compartir la pròpia creativitat dels nens sent ells mateixos els protagonistes.

Per a això, l’escenari del teatret del Marionetàrium s’habilita per a l’ocasió, perquè els nens puguin treballar en grups. Un cop s’ha acabat el titella, el presenten al públic que espera assegut a la sala.

Adjuntem a continuació algunes imatges del taller realitzat aquest darrer cap de setmana.