(Santi Arnal, fotografia de Jesús Atienza)

Com és habitual en la Titellada, aquest festival tan entranyable que organitza l’Associació de Titellaires de Roquetes (veure aquí), un titellaire és homenatjat cada any per la seva trajectòria. Per a aquest any 2018, l’escollit és Santi Arnal, històric titellaire director de la companyia Per Poc, una de les més internacionals del país.

Santi Arnal i Karin Schaffer

Com dèiem en el reportatge que Putxinel·li li va dedicar (veure aquí) dins del projecte La Revolta dels Titelles (veure aquí), la vida de Santi Arnal és un llarg viatge a través de diverses companyies i complicitats que l’han portat finalment a la creació de Per Poc, companyia dedicada majorment a la producció d’espectacles de teatre musical amb titelles: òpera, dansa i títols importants del repertori clàssic i contemporani.

Pepe Otal i Santi Arnal. Foto de Jesús Atienza.

Un mestratge de l’ofici que Arnal va començar amb la marioneta de fil, de la mà del gran mestre Harry V. Tozer. Havent col·laborats amb noms tan destacats com Pepe Otal, Karin Schaffer, Pep Gómez i Anna Fernández, Santi Arnal s’ha convertit en un referent indispensable per entendre el teatre de titelles contemporani a Catalunya i a tota Espanya.

Santi Arnal i Anna Fernández en El Somni d’una Nit d’Estiu. Cia. Per Poc.

Celebrem des de Putxinel·li el merescut homenatge que La Titellada li dedica, un reconeixement més que merescut. Felicitats i llarga vida a Per Poc!

El Director, marioneta de Santi Arnal.

Per saber més sobre la trajectòria de Santi Arnal, cliqueu aquí.