Del 17 al 19 de juny de 2019

Aquest és un curs adreçat a adults de tots els nivells, ja sigui el vostre primer contacte amb el món dels titelles o com si voleu perfeccionar la manipulació. Utilitzarem titelles de guant per a crear escenes còmiques o dramàtiques, emocionants, poètiques o fantasioses. Es fonamenta en la recopilació de les lliçons de grans mestres titellaires dels que Néstor ha estat alumne, i estarà centrat en la posada en escena, la manipulació dels titelles. “El titella té el poder de fer emergir les emocions més fortes de cadascú de nosaltres, sense distingir entre edats, condició social i sense importar si hem nascut en un punta o altra del planeta”.

Néstor Navarro amb el seu personatge Pipa.

Contingut del curs:

Els titelles: breu història, context actual, varietats i tècniques.
El titellaire i el titella. Qui actua, el titellaire o el titella?
El titella en moviment. La mirada, exploracions de l’espai, habilitats de manipulació.
Creació de personatge. La veu i el ritme.
Dramatúrgia. Rutines de manipulació o gags. Comèdia vs Tragèdia.
Creació d’escenes.

Informació pràctica:

Dies: 17, 18 i 19 de juny 2019
Horaris: De 16h a 20h.
Durada: 12 hores
Preu: 70€
Lloc: La Puntual. C/ Allada Vermell 15. 08003 Barcelona
Idioma: Català / Castellà

Inscripció i més informació sobre el curs:
Néstor Navarro Tel: 649 910 622
Mail: nestor.lapuntual@gmail.com


Néstor Navarro Salvany

Néstor Navarro Salvany (Barcelona, 1982) neix i creix entre artistes, titelles, escenaris i gires en furgoneta. Després d’una llarga estada a Mèxic, on participa amb la companyia de teatre de la Universitat de Monterrey, s’adona que els escenaris on jugava de petit el criden de nou. Al tornar a Barcelona col·labora en l’obertura de La Puntual al 2005 i hi treballa venent les entrades. Va ser al 2008 que debuta com a titellaire-ombrista donant veu i moviment a en Malic, el protagonista de les històries representades per La Fanfarra als anys 80 i 90 del segle XX. El 2013, es professionalitza i estrena el seu primer espectacle: “A Babel en patinet”. Després vindrà “L’ombra de Pinotxo” amb el que fa gira per Espanya el 2015. Un any més tard apareix a escena amb un nou titella de guant català, en “PIPA, el titella meravella”. I des d’aquí fins on els titelles el portin.