Dies 4 y 5 d’octubre, a les 21h

Ocasió única de veure aquest exquisit espectacle de Carles Cañellas, de la companyia Rocamora Teatre, a Barcelona, amb dues actuacions, els dies 4 i 5 d’octubre, a la Casa-Taller de Marionetes de Pepe Otal. Un espectacle solista d’un dels mestres del fil més importants del país, que en els seus viatges arreu del món ha aconseguit una bona colla de premis.

Es tracta d’unes actuacions molt especials, si tenim en compte que Carles Cañellas va començar la seva carrera el 1976 amb la companyia Grupo-Taller de Marionetas que liderava Pepe Otal, quan aquest tenia el seu taller al carrer Balboa de la Barceloneta. Retorna ara al que va ser l’últim taller del gran marionetista d’Albacete assentat a Barcelona i mort el 2007.

Una oportunitat de veure aquest espectacle en la intimitat d’un espai petit i entranyable com és l’actual Taller de Marionetes.

Com deia en un article dedicat a Identitats: ‘Un espectacle insòlit i profundament filosòfic, d’una filosofia que s’expressa des del buit i el silenci d’allò que separa i uneix. Una troballa essencialista que permet focalitzar l’atenció on normalment les persones mai mirem, acostumats com estem a només veure i a identificar-nos amb els extrems. Aquí els extrems són vençuts i atrapats pel misteri d’allò que demana el sotmetiment d’unes exigències acuradíssimes de l’ofici. Un ofici que els dos titellaires de Rocamora Teatre demostren tenir en dosis molt altes.’

Per saber més sobre Carles Cañellas a Putxinel·li, cliqueu aquí.