Se celebra del 4 al 6 d’octubre la 23a edició del Festival de Titelles Firobi a Vilassar de Mar, amb espectacles de titelles, altres formes teatrals i tallers, entre les molts activitats programades.

‘Adéu Peter Pan’ de Festuc Teatre.

‘El drac Manelic’, de Galiot Teatre, ‘Adéu Peter Pan’ de Festuc Teatre  i ‘Els viatges d’en Filalici’, de la cia. El Dit al Nas, són alguns dels muntatges dels quals els més petits podran gaudir durant el festival.

El Drac Manelic, de Galiot Teatre.

També es podrà veure el muntatge ‘Globe story’, de El Perro Azul Teatro,  un espectacle per a adults.

Durant tot el cap de setmana, el municipi del maresme ofereix una oferta cultural familiar que reivindica la tradició titellaire i que compta amb fires d’artesans, espais en què els infants poden crear els seus propis titelles i el tradicional berenar popular.

‘La lluna al jardí’, de Silfo Teatre.

Podeu baixar el programa del Firobi clicant aquí.


El Festival comença el divendres 4 d’octubre amb un berenar a la plaça de l’Ajuntament i finalitza el diumenge 6 amb una cercavila. La programació compta amb músics com Turrunats Band, talleristes i agrupacions teatrals com Teatre Silfo i Festuc Teatre, entre d’altres. El festival pretén combinar titelles més tradicionals, de fil, amb altres de més innovadors, com els hologràfics.


Els espectacles a l’aire lliure són gratuïts i l’entrada per la resta és de 6 euros per als adults i 2 euros per als infants. El festival fa una excepció amb els nens i les nenes que portin un titella a la mà, a qui deixaran entrar gratuïtament a tots els espectacles de l’Ateneu, la sala Mn. Galbany i la sala M. Roser Carrau.