(Els Bonecos de Santo Aleixo)

L’If Barcelona 2019 presenta aquest cap de setmana dos dels espectacles estel·lars de la seva actual edició: la gran artista titellaire Inés Pasic, amb el seu espectacle ‘Desde el Azul’ (veure aquí) i aquesta joia dels titelles tradicionals europeus que són els Bonecos de Santo Aleixo.

Igualment el diumenge 17 està programat a la Sala Hiroshima de Barcelona l’espectacle ¡Ay! ¡Ya! de Macarena Recuerda Shepherd (País Basc)

Vet aquí els horaris i la informació de les funcions:

16.11.2019
19.30h – 10€
Teatre Josep Maria de Sagarra
Desde el azul
Inés Pasic – Gaia Teatro (Bòsnia/Perú)
Venda d’entrades aquí.

Inés Pasic és una de les figures més reconegudes en el món del mim i del teatre de titelles. El seu treball es fonamenta en les possibilitats expressives de les diferents parts del cos, amb un llenguatge propi i inconfusible que beu tant del món dels titelles com del mim i de la dansa. Desde el azul és un inventari de criatures estranyes, fetes del cos de la mateixa Pasic i que són la seva ànima biogràfica encarnada en figures diverses plenes d’humor i poesia.

Imatge de ‘Desde el Azul’, d’Inés Pasic.

Per a tots els públics.

16 i 17.11.2019
21.00h – dissabte 16
12.00h – diumenge 17
8-10 €
Teatre Josep Maria de Sagarra
Bonecos de Santo Aleixo
Centre Dramàtic d’Évora (Portugal)
Venda d’entrades aquí.

Os Bonecos de Santo Aleixo és una de les tradicions escèniques amb titelles més antigues conservades a Europa: daten de 1792. Està catalogada com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. A IF Barcelona presentaran els seus actes sacramentals més representatius: el Ball dels angelets, l’Acte de la creació del món, les Saidadas i la Tourada.


Per a tots els públics

IF BARCELONA A LA SALA HIROSHIMA
Vila i Vilà 65, Barcelona

17.11.2019
19.00h – 16/14 €
¡Ay! ¡Ya!
Macarena Recuerda Shepherd (País Basc)
Venda d’entrades aquí: https://salahiroshima.koobin.com/ayya

Macarena Recuerda, a partir de jocs òptics i de l’escenificació de cossos impossibles i modelables, estimula la nostra imaginació amb l’objectiu de fer-nos percebre diferents realitats possibles. ¡Ay! ¡Ya! és un exercici sobre la construcció de la mirada i la percepció, a mig camí entre l’art visual i la performance.

‘ ¡Ay! ¡Ya!’, de Macarena Recuerda Shepherd.

Una producció d’Antic Teatre amb el suport del Govern Basc i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.