Arribats a la setmana prevista per a la 31a Fira de Titelles de Lleida, que s’havia de celebrar els propers 1, 2 i 3 de maig de 2020, l’organització de la Fira, desitjosa de vèncer sigui com sigui l’infortuni de la pandèmia del COVID19, i amb la intenció de calentar motors per a la Jornada especial del dia 8 de juliol (veure aquí), ha decidit presentar l’espectacle que havia d’inaugurar aquest proper divendres dia 1 de maig la Fira, Monsters, de la companyia DudaPaiva Company, oferint-lo on line a través dels canals oficials de la Fira de Titelles (youtube).

Una iniciativa adreçada tan per al públic, que any rere any recolza la Fira i assisteix massivament omplint places, carrers i teatres, com als professionals del sector en resposta a l’objectiu principal de la Fira: ser una plataforma de mercat per a les companyies i professionals del sector de l’art dels titelles.

Així doncs, aquest divendres i durant tot el cap de setmana, es podrà gaudir l’espectacle Monsters de la companyia holandesa DudaPaiva Company; una de les companyies que en aquest nou format de Fira d’emergència del juliol no es podrà acollir.

Diu el comunicat de la Fira:

‘Aquesta producció, havia de ser estrenada a la Península en el marc de la Fira de Titelles i ens feia una especial il·lusió acollir-lo, tan per la seva qualitat artística com pel fet de tractar-se d’un espectacle adreçat al públic familiar, fet que des de la Fira agafem a mode reivindicatiu, donant valor i visibilitzant als professionals que adrecen aquests espectacles de gran qualitat i delicadesa, com un sector essencial, sa i que s’erigeix fort.‘

‘Monsters és curiosament, ara mateix, un reflex del que estem vivint a nivell social, ja que a través de la manipulació de grans titelles marca 100% Duda Paiva, combinada amb un fort treball corporal, on la dansa agafa també protagonisme, l’espectacle parla, ens explica i exposa les pors que totes i tots tenim i que per vèncer-les cal conèixer-les i compartir-les.’

Aquest divendres a les 19h i pel canal de Youtube de la Fira de Titelles, us convidem, públic i professionals a gaudir d’aquest espectacle i encomanar-nos, encara que des de la distància, aquella energia i il·lusió que sempre es desprèn de la inauguració com a tret de sortida del cap de setmana titellaire, per excel·lència a Lleida.’