El divendres 8 de maig de 2020, a les 22h, es presentarà en streaming una edició especial del Ròmbic, el Festival de Titelles per Adults de Barcelona, organitzada per l’Associació Titellaire de Roquetes conjuntament amb la Casa Taller de Marionetes de Pepe Otal. Aquesta és la solució on line i de petit format que l’activa Associació de Roquetes ha considerat convenient i possible, davant l’actual situació de confinament del COVID19.

Un programa de luxe, ja que es presentaran cinc espectacles diferents, és a dir, en directe a través d’un streaming des de la nostra pàgina web (ateneu9b.net). Connectarem amb diferents parts de l’Estat i fins i tot amb un vaixell, el de companyia “L’Argos Maltés”. Històries crues i inquietants per a temps d’apocalipsi, com diu l’organització.

Vet aquí el programa:

Cachito de Eternidad de la cia. Fills de Fusta.

Marioneta de Fills de Fusta. Forografia de Jesús Atienza.

Records borrosos es barregen amb anhels ja inabastables per Lotarín. Però la lenta monotonia del pas de el temps, pot regalar encara el moment sublim que val una vida sencera. Miratge o realitat, poc importa si la musa de tota una existència li concedeix el seu últim gran ball.

La Cosa de la cia. Valentina Raposo

Marionetes de Valentina Raposo. Fotografia de Jesús Atienza.

Al taller d’una titellaire, éssers es desperten en una nit en temps d’apocalipsi.

Pelando el Pollo de la cia. Títeres de la Tía Elena

Marionetes de La Tia Elena.

Un avi dormita i reflexiona sobre la seva vida passada i la seva condició actual. Fumador incorregible, provoca al respectable amb una qüestió inquietant: Quina diferència hi ha entre desfullar una margarida i arrencar les plomes a un pollastre?

A Sard de la cia L’Argos Maltès

Un tripulant de l’Argós s’entreté amb un llibre. Marioneta de Pere Bigas.

El veler Argos Maltes és a una illa lluny de la civilització. Envoltats de rates, la tripulació intenta fugir de la desesperació jugant amb ninots.

Kharabat de la cia Kharabat

Andrea Lorenzetti en plena actuació. Fotografia de Jesús Atienza.

Igual que una llanterna màgica és el destí entorn del qual anem tots girant: la làmpada és el sol, el món la pantalla, nosaltres les imatges que passen i s’esfumen.

Actuació musical a càrrec de Duo Frapp.

Mina Trapp amb el contrabaix.

Mina trapp (acordió, baix) i Matteo Frau (trompeta i bombardí) formen el duo The Frapps. El seu repertori és un còctel fresc i divertit de dixieland, latin, swing i cançó popular. Des del 2017 donen voltes per Europa amb els seus instruments per alegrar festivals de carrer i esdeveniments privats, amb la senzillesa i la intimitat que només un duo pot oferir. Enjoy!

Contactes:

Fernando Paniagua | Programació Ateneu Popular 9 Barris 626 93 75 78
Josep Antoni Ruiz | Associació Titellaire de Roquetes 606 10 00 64