Del 21 al 27 de setembre té lloc el XXII Festival Internacional de Teatre de Teresetes de Mallorca. Un festival que es fa a Palma però també a moltes altres localigtats de la illa: Alaró, Alcúdia, Algaida, Andratx, Campos, Colònia de Sant Jordi, Costitx, Inca, Muro, Petra, Pollença, Porreres, S’arracó, Sa Pobla, Ses Salines i Sineu. Ajornat el mes de maig causa del COVID-19, es realitza el setembre perfectament adaptat als protocols de seguretat establerts pel cas.

A Palma, els espais són: La Plaça Major, el Pati de la Misericòrdia, el Teatre Sans (Sala Petita i Sala Gran), Teatre Principal (Sala Petita) i el Teatre Catalina Valls.

Són 19 espectacles amb les companyies Théâtre Jaleo, Sebastià Vergés, Peus de Porc, Disset Teatre, Laboratori de Somnis, Olveira Salcedo, Karla Kracht & Andrés Beladiez, Irene Vecchia, Atirofijo Circ, La Canica, Eudald Ferré, Marino e Marini, Giramagic, Rocamora Teatre, Zelisco, Coloradas, La Fornal d’Espectacles i Cia. Elàstic Nou.

Vegeu a continuació el programa:

Vegeu tota la informació clicant a la pàgina del Festival aquí.