La ja veterana Associació Titellaire de Roquetes celebra aquest mes, del 29 de setembre al 3 d’octubre, el 15è aniversari del seu entranyable festival La Titellada o Mostra de Titelles de Les Roquetes. I ho fa amb un interessant programa en el que hi participen les següents companyies: Galiot Teatre, amb En Patufet, el Centre de Titelles de Lleida amb El somni de l’Espantaocells, Tumàcat amb En Joan sense por, Binixiflat amb En Pere de la Plaça, Tumàcat amb Festa sobre rodes, Los Titiriteros de Binéfar amb Maricastaña, i Xip Xap amb Hamelí.

La imatge del cartell es basa en la proposta d’Haridian Donès, reconeguda artista plàstica que també ha creat les noves mascotes de la Titellada, en Roc i la Queta, i que representen un parell de rocs, com els de les pedreres que donen origen al nostre barri, Les Roquetes, ara fa un centenar d’anys.

Un festival pensat per a la seguretat dels espectadors, ja que totes les funcions es faran a l’aire lliure,  a la Plaça Trobada, al costat de l’Ateneu.

Vet aquí el programa: