El Festival Internacional de Titelles de Mollet arriba a la seva 14ª edició amb un programa extraordinari que compta amb una representació d’algunes de les millors companyies de Catalunya. Després de la suspensió de l’any passat, el MITMO afirma aquest 2021 amb decisió la seva voluntat de permanència i de seguir sent una cita imprescindible pels aficionats al món dels titelles. Com és lògic, la direcció del MITMO així com l’Ajuntament de Mollet, l’entitat responsable de l’organització junt amb la companyia Galiot Teatre, garanteixen totes les mesures de seguretat obligatòries per a la protecció dels participants.

Com explica el seu director, Jordi Monserdà, el Festival ofereix aquest any l’exposició Titelles del Món, que mostra una bona part de la important col·lecció de titelles de tot el món que la companyia Galiot Teatre ha anat reunint al llarg dels anys. Vegeu algunes imatges de l’exposició.

Podeu trobar tota la informació del Festival clicant aquí.

PROGRAMA