(Marcel·lí Antúnez durant l’última xerrada de ‘Parlem de titelles’. Imatge captada per Carles Cañellas)

Ja són diverses les sessions que UNIMA Catalunya ha organitzat cada trimestre amb xerrades via On Line protagonitzades per diverses personalitats rellevants del món dels titelles i del teatre visual. Un cicle que s’ha anomenat ‘Parlem de titelles’.

Rene Baker

El 27 de març de 2021 va ser la titellaire i professora anglesa Rene Baker la convidada a parlar de la seva feina, amb una sessió que va titular ‘Desarrollando la personalidad del títere’. El dissabte 29 de maig el convidat va ser Alfred Casas, professor a l’Institut del Teatre a Barcelona, que va parlar sobre “Escenografia de teatre d’objectes i titelles“.

Alfred Casas durant la sessió. Imatge pescada per Carles Cañellas

L’última trobada va anar a càrrec de Marcel·lí Antúnez, artista visual que ha parlat de teatre digital i de les seves experiències amb màquines, robòtica i altres elements com la plàstica, el dibuix i la performance. Va ser el divendres 30 de juliol de 2021.

Marcel·lí Antúnez. Imatge fixada durant la sessió per Carles Cañellas

La propera sessió està anunciada pel divendres 22 d’octubre, a les 18h, amb el gran dramaturg italià Gigio Brunello. Per saber la direcció de la trobada, s’haurà de connectar uns dies abans amb la web de UNIMA Catalunya, veure aquí.

Gigio Brunello presentant la funció. Foto T.R.