L’Associació Titellaire de Roquetes anuncia la 16a Mostra de Titelles de les Roquetes, més coneguda com LA TITELLADA, que se celebra cada any a aquest barri de Barcelona, amb actuacions a l’Atneu 9 Barris, a la Plaça Trobada i a la Biblioteca de les Roquetes.

La Companyia Teia Moner és la homenatjada d’aquest any. El galardó es donarà el divendres dia 1 d’octubre a la Plaça Trobada, a les 18h, on també la veterana titellaire, avui instal·lada a Palau-Solità i Plegamans, on és a punt d’obrir el Museu Internacional del Titella al Vallès – Teia Moner (veure aquí), presentarà el seu espectacle Tròpic.

Miquel Espinosa i Teia Moner. Foto de Jesús M. Atienza

El tret de sortida de La Titellada anirà a càrrec del gran titellaire Carles Codina ‘Litus’, el qual presentarà el programa a la Biblioteca de les Roquetes el dimarts 21 de setembre, a les 18h.

Imatge de ‘García’, de David Laín. Foto T.R.
Foto de conjunt del Cabaret realitzat pel Taller de Marionetes de Pepe Otal el febrer de 2021 a La Lleialtat Santsenca. Foto de Jesús M. Atienza

Les companyies actuants són La Casa- Taller de Marionetes de Pepe Otal amb Cabaret; David Laín de L’Estenedor Teatre amb García; Teia Moner amb Tròpi; Zipit Teatre amb Jai, el Mariner; i Elena Millán de Títeres de la Tía Elena amb Circo y marionetes.

Imatge de ‘Jai, el mariner’, de Zipit Teatre
Marioneta d’Elena Millán

A destacar l’exposició de fotografies de Jesús M. Atienza en col·laboració amb Cristina Robledillo sobre la temàtica Dones i Mans. Estarà al Centre Ton i Guida.

Dones titellaires entrevistades per Cristina Robledillo i fotografiades per Jesús M. Atienza

Vet aquí el programa: