(Imatge de ‘L’arbre de les sabates’, de la cia. Pea Green Boat)

Dies 5, 6 i 7 de novembre de 2021

Arriba la VI Mostra de Titelles de Sant Cugat que organitza Can Ninot i dirigeix Tian Cusidó. Els dies 5, 6 i 7 de novembre es faran 10 espectacles als següents llocs: la Casa de Cultura, a la Sala Clavé (teatre de la Unió) i la plaça Octavià de Sant Cugat. Com anuncia l’equip organitzatiu, es seguirán les mesures de seguretat sanitària recomanades en cada moment. Una mostra, la de Sant Cugat, que arriba després de la suspensió de l’any anterior, a causa de la pandèmia del COVID19.

Presentaci´ó de la Mostra de Titelles

Com anuncia l’organització, la Mostra ofereix ‘Tres dies d’espectacles amb els quals s‘ha apostat per mantenir la paritat de gènere i donar suport a les companyies locals combinant espectacles d’exterior i gratuïts amb espectacles de sala i de pagament’.

Una Mostra que persegueix ‘enfortir la ciutat i la cultura popular, donant espai a les companyies de la mà de l’Ajuntament i fent xarxa amb entitats implicades amb la vida: l’Ateneu i Cal Temerari’.

Els preus són de 7,50€ a la Casa de Cultura i a la Sala Clavé (Teatre de la Unió) i gratuïts a plaça Octavià. En el cas de les entrades de pagament es podran adquirir directament des de la web de Can Ninot que et redirigirà a Entrapolis on estaran penjades (fins esgotar aforaments o fins l’hora d’inici de l’espectacle). En el cas de les gratuïtes, no s’haurà de reservar entrada però si hi haurà un control d’aforament per respectar les mesures sanitàries.

Tián Cusidó amb un dels seus titelles

Les taquilles estaran obertes una hora abans de cada espectacle, i si hi ha aforament també es podran comprar en metàl·lic. Pel que fa els Espectacles de 0-3 anys, les entrades seran gratuïtes per a menors de 9 mesos, a la resta d’espais (Sala Clavé i Casa de la Cultura) l’entrada serà gratuïta per a menors de 18 mesos.

Les direccions de les sales són les següents:

SALA CLAVÉ, TEATRE LA UNIÓ: Avinguda de Josep Anselm Clavé, 13-17, Sant Cugat del Vallès.

CASA DE CULTURA: C/ de Castellví, 8. Entrada per Jardins del Monestir. Sant Cugat del Vallès.

Programació:

DIVENDRES 5 DE NOVEMBRE:

– 17:30h: “Un món de contes” de la cia Titelles Naip. A la plaça Octavià. Públic Familiar

DISSABTE 6 DE NOVEMBRE:

– 11:30h : “Xim” de la cia Centre de Titelles de Lleida. Espectacle de 0-3 anys. Sala Clavé.

– 12h : “Cotó” de la cia Txo Titelles. A la Casa de la cultura. Públic Familiar.

– 13:30h : “Penjant d’un Fil” de la cia Di Filippo. A la plaça Octavià. Públic Familiar.

– 18h: “Postales” de la cia Proyecto Caravana. A la Sala Clavé. Públic Familiar.

– 19h: “Ai, la Farina!” de la cia. Penjim Penjam. A la plaça Octavià. Tots els públics

DIUMENGE 7 DE NOVEMBRE:

– 11:30h: “Frederic, el ratolí” de la cia Cacauet. A la Casa de la Cultura. De 1 a 3 anys.

– 12h: “L’arbre de les sabates” de la cia Pea Green Boat. A la Sala Clavé. Públic Familiar.

– 13:30h : “Cagallufes, el follet rondinaire” de la cia Patawa. A la plaça Octavià. Públic Familiar.

– 17:30h: “Els contes del Binomi” de la cia Binxinflat. A la Casa de la Cultura. Públic Familiar.

Tota la informació aquí.

CAN NINOT

Can Ninot és el teatre més petit de Catalunya. Amb seu a Sant Cugat del Vallès i l’Hospitalet de Llobregat promou el teatre de titelles amb més de 50 espectacles l’any i dues Mostres de titelles intensives en cap de setmana. A més, infants i adults poden fer formació teatral a través dels cursos i els casals d’estiu anuals.

 Titelles en cadira de rodes, caputxetes que no necessiten caçadors, famílies àmplies i d’altres que no tant, porquets amb cap de suro i faldilla de drap, un amic subsaharià i un pastoret nord africà… tot això i molt més, pot passar a Can Ninot!