(Imatge de ‘Una poma, un pomer’, de cia. De Paper)

L’activitat titellaire i programadora del Centre de Titelles de Lleida no para, ja que a més de la Fira de Titelles que es realitza el mes de maig, organitza també els cicles Joc al Ninot, que aquest curs arriba a la seva 25ena edició. Aquest proper diumenge 30 de gener, el cicle es reinicia amb l’espectacle Una poma, un pomer, de la companyia catalana De Paper.

Imatge de ‘Una poma, un pomer’, de cia. De Paper

De Paper és una companyia d’espectacles i projectes multidisciplinaris, que explora les possibilitats de l’art en un diàleg constant entre la senzillesa d’elements propers, com el paper, els cartrons, les llibretes, la pròpia veu, la música en directe, el so d’objectes quotidians…, i les noves tecnologies. Arriben a Lleida amb Una poma, un pomer per explicar la història de l’Aran, una nena que ha clavat queixalada a una poma i a dins hi troba un petit tresor: una llavoreta espavilada que, amb l’ajuda de la terra i la pluja, es convertirà en un preciós pomer. 

Amb llibretes i cançons populars explicaran el cicle de la vida i l’increïble món de les plantes. Un espectacle delicat per fer gaudir els infants dels petits detalls i de la poesia de les coses senzilles.

Aquest proper diumenge, les restriccions d’aforament ja s’hauran aixecat i, per tant, s’han alliberat el 30% que estava bloquejat de totes les sessions restants, per tal que totes les families que s’havien quedat sense entrada, tinguin la possibilitad d’adquirir-ne.

El lloc és l’auditori del CaixaForum de Lleida, amb dues sessions a les 11h i a les 12.30h.

Després d’aquest diumenge retorna el Joc al Ninot el 6 de febrer, dia en què tindrà lloc la celebració dels 25 anys d’aquest cicle de titelles fortament arrelat a Lleida i amb el que es proposa apropar el teatre de titelles als més menuts, tot oferint-los espectacles de qualitat, que els permetin gaudir i compartir una experiència cultural inter-generacional, amb cinc matinals de diumenges, al llarg de tres mesos, amb doble horari d’actuacions plenes d’històries, d’aventures i cançons on els titelles són sempre els protagonistes i també, amb les dues actuacions a Penelles dels dies 13 i 20 de febrer, fruit de la bona sintonia entre la Fira de Titelles i el Gargar Festival de Penelles.

Per a les entrades i més informació, adreceu-vos a www.titelleslleida.com