El Festival Ròmbic de Titelles per a Adults de Barcelona arriba aquest abril de 2022 crescut i ampliat, amb una programació excepcional i amb la col·laboració com sempre de la Casa-Taller de Marionetes de Pepe Otal i aquest any del teatre La Puntual.

En coincidir amb el dia de Sant Jordi, el dissabte 23 d’abril, els organitzadors han estirat el Festival de divendres a diumenge, deixant el dissabte només amb l’espectacle de la nit, a les 22h: Ubú King de Neville Tranter, un dels últims títols d’aquest gran artista de la companyia d’Holanda Stuffed Puppet.

El divendres s’omple així de propostes, amb aquest espectacle d’èxit i alhora intimista i poètic que és M.A.R., d’Andrea Díaz Reboredo, així com amb Konnectar, de l’Institut del Teatre, i Rauxa, de Teatre de Paper.

El diumenge al migdia hi haurà un programa especial molt llaminer, amb una xerrada d’Adolfo Ayuso sobre l’erotisme en el teatre de titelles, i l’estrena dels espectacles Sketch de la Tia Elena i Madame Paulette, de Paulette San Martín.

La Puntual, per la seva part, acollirà els dies 25 i 26 d’abril una masterclass de Neville Tranter per a titellaires i professionals del teatre que s’hagin apuntat amb antelació (veure aquí)

PROGRAMA

Divendres 22 d’abril, a l’Ateneu 9 Barris:

18:00 h. y 19:30 h. Andrea Díaz Reboredo
M.A.R.

21:00 h. Institut del Teatre
Konnectar

22:00 h. Cia. Teatre de paper
Rauxa

Dissabte 23 d’abril, a l’Ateneu 9 Barris :

22:00 h.  Stuffed Puppet
Ubú king

Figurins del Ubü King de Neville Tranter

Diumenge 24 d’abril, a l’Ateneu 9 Barris

12:00 h. Adolfo Ayuso
Xerrada “casquivanas o decididamente impúdicas: las marionetas más calientes”
Just després de la xerrada, hi hauran les intervencions de Los Títeres de la Tía Helena, i l’estrena de The Sinner, de Madame Paulette.

Títeres de la Tia Helena,
sketch

Confessionari de Madame Paulette, en l’obra ‘The Sinner’. Fotografia de Jesús Atienza

Paulette San Martín,
The Sinner, de Madame Paulette