El Festival de Teresetes de Mallorca, que es celebra del 16 al 22 de maig de 2022, arriba a la seva 24è edició amb un programa que compta amb 22 espectacles, 17 municipis involucrats, amb un taller d’ombres i llum a càrrec de Sylvia Kuchinow, jocs, tallers, conferències i unes Jornades Professionals. Amb direcció d’Aina Jiménez i coordinació de Beatriu Solivellas, el Festival és un punt de trobada per a molts professionals de ses Illes però també de tota la Península i sempre amb importants convidats internacionals.

Per a informació completa del Festival, cliqueu aquí

Abans de parlar del programa, val la pena veure alguns dels aspectes complementaris, com les Jornades Professionals o el Taller de Sulvia Kichinopw sobre ‘Llum, ombres i reflexos” (veure aquí).

JORNADES PROFESSIONALS

DIES: Dijous 19 i divendres 20 de maig de 2022
HORARIS: Dijous 19 de 16:30 a 19h
Divendres 20 de 10 a 14h
LLOC: CC Can Balaguer
Aforament limitat. Assistència gratuïta
Cal inscripció prèvia
Aquest contingut també s’emet en directe per streaming

A més d’una trobada amb el títol ‘El talent (en) femení dins el món de les teresetes’ amb participació d’algunes de les dones protagonistes del Festival, hi haurà trobada dels programadors convidats internacionals i nacionals, dues instal·lacions d’inauguració al Casal Solleric a càrrec de Besllum i de Xesca Salvà, i una xerrada amb Miguel Ángel Gutiérrez, director del Festín de Muñecos, de Guadalajara, Mèxic. Seguirà una taula oberta amb l’esmentat Miguel Ángel Gutiérrez, Concha de la Casa i Luisa Fernanda Aguilar, per parlar de ‘Xarxa entre continents i ponts existents entre països tereseters’.

Per altra part, i com és habitual en aquestes Jornades, hi haurà una trobada i presentació de projectes per part dels programadors convidats internacionals i nacionals.

Programa d’espectacles