(Rose Angulo al MAE, amb el Senyor Cordills. Foto MAE)

Per molta gent sobretot de les noves generacions no us sonarà gens ni mica el nom de Roser Angulo, però la gent més  gran segur que sabrà de qui estem parlant.

La Roser va començar a fer titelles junt amb el seu company en Josep Maria Pujol l’any 1975 amb el nom de La Serpentina, quan la parella es trenca  per un temps la Roser va incorporar-se a L’Estenedor Teatre, i després al marxar a viure fora de Barcelona va crear la seva pròpia companyia L’Espiadimonis. 

David Laín i Roser Angulo. Foto L’Estenedor

Amb el pas del temps, les relacions i la  col·laboració professional amb en Josep Maria es refan fins a la mort d’ell l’any 1998. A partir d’aquell moment, la Roser deixa definitivament el teatre de titelles per dedicar-se a altres feines dins el món educatiu com tallers i col·laboracions puntuals amb projectes escolars.

Roser Angulo. Foto L’Estenedor

Amb les feines fetes conjuntament per la Serpentina i L’Espiadimonis podem trobar intervencions als primers programes televisius expressament adreçats a la gent menuda de TV3 i també de TVE a Catalunya, com el mític Senyor Cordills, i aparicions a programes com Fes Flash, Tres per Quatre, o Pica Puça.

La Roser Angulo ens ha deixat aquest primer de novembre amb setanta quatre anys d’experiències, amistats i complicitats, fins a sempre estimada amiga. 

David Laín i Devant