La 18ena Mostra de Titelles de Les Roquetes, més coneguda com La Titellada, tindrà lloc la setmana del 26 al 30 de setembre de 2023 com sempre al barri de Les Roquetes, en els següents espais: La Biblioteca del Barri Rafa Juncadella, a la Plaça Trobada, a la Plaça Titellaires i a l’Ateneu 9 Barris.

Al Centre Ton i Guida estarà representat l’univers dels titelles amb fotografies de Manel Villalba, i als comerços de l’Associació de Comerciants de Roquetes hi haurà L’Aparador dels Titelles, amb figures fetes pels alumnes de l’IE Antaviana i l’IE Turó de Roquetes. El disseny gràfic de La Titellada ha anat a càrrec aquest any de l’il·lustrador asturià resident a Màlaga, en Patxi Velasco “Fano”.

Per altra part, les companyies participants són: Litus Codina, Marduix, Teia Moner, Trapusteros Teatro, Pengim Penjam i DeLIRI Teatre.