La Puntual
c/Allada Vermell, 15
08003 Barcelona, Catalunya, Spain.

https://www.lapuntual.info/
https://www.facebook.com/LaPuntual05
https://www.instagram.com/lapuntual_/ 

La Puntual

La Puntual és el teatre de Barcelona on els titelles, les marionetes i ombres xineses són els únics protagonistes. Cada cap de setmana pugen al nostre escenari per representar les seves històries, contes i obres de teatre per al públic familiar. Un espai escènic íntim, acollidor i ple de sorpreses per gaudir en família.

La Puntual està al barri de La Ribera, al costat del Born, el Parc de la Ciutadella i el Museu de la Xocolata, en un barri on els titelles ja representaven els seus espectacles a les cafeteries a finals del s. XIX.

El nom de “La Puntual” el devem a Santiago Rusiñol, emblemàtic artista del modernisme català. Ell va escriure la coneguda obra de teatre “L’Auca del Senyor Esteve”, l’acció de la qual es desenvolupa en una casa de vetesifils del barri de la Ribera anomenada La Puntual.

La Puntual, el teatre

La Puntual és el teatre més petit de Barcelona, amb capacitat per a 50 espectadors. Està totalment climatitzat i és un lloc accessible. L’ambient íntim i acollidor fa que veure un espectacle a la Puntual sigui una experiència inoblidable.

La Puntual, fitxa tècnica

Capacitat: 50 espectadors. Escenari: 2,70m d’ample x 3m de fons x 4m d’alt. Equip professional de so i il·luminació. per a més informació, contacti amb Néstor Navarro en el telèfon +34 649.910.622

Eugenio Navarro i Néstor Navarro, directors de La Puntual