Companyia PER POC

Per Poc

Director: Santi Arnal
Adreça: C/ Annibal, 28, baixos, 08004 Barcelona (Espanya)
www.perpoc.com
http://perpoc.blogspot.com/

perpoc@perpoc.com

https://www.facebook.com/perpoc.marioneta

Santi Arnal funda la companyia de marionetes Per Poc, l’any 1989, després de la seva formació amb el mestre Harry V. Tozer. Aquest interés per donar a conèixer l’univers de la marioneta ha motivat col.laboracions diverses en les arts plàstiques, el cinema, la música o el món audiovisual.

En la seva aproximació a la música, Per Poc ha produït importants obres: Història del soldat, d’Igor Stravinsky; El Petit Escuraxemeneies, de Benjamin Britten; El somni d’una nit d’estiu, de Felix Mendelssohn; Romeo i Julieta, de Sergei Prokofiev; El Trencanoous, de P. I. Txaicovski i Pere i el LLop, de Sergei Prokofiev. Els seus espectacles han estat programats a escenaris de gran renom, com la Konzerthaus de Viena, el Teatre Nacional Musical de Moscou, el Teatro Real de Madrid, el Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música Catalana, el Festival Internacional Castell de Peralada, el Festival Grec de Barcelona o el Festival Temporada Alta.

També ha col·laborat amb més de 30 orquestres simfòniques, entre les que destaquen la ORF Radio-Symphonieorchester Wien, la Wiener Kammerphilharmonie, la Taipei Symphony Orchestra, l’Euskadiko Orkestra, l’Orquesta Sinfónica del Principado de Asturias, la Bilbao Orkestra, l’Orquesta Sinfónica de la Región de Murcia, la Orquesta de Extremadura, la Real Filharmonia de Galícia, l’Orquestra Simfònica del Vallès, l’Orquesta Sinfónica de Tenerife, l’Orquesta Filarmónica de Málaga o l’Orquesta Filarmónica de Bogotá, entre d’altres.

Al cinema, Per Poc ha treballat amb el director Terry Gilliam a la pel·lícula “The man who killed Don Quijote”. Part d’aquest treball es pot veure al  documental “Lost in La Mancha”.