L’Associació Titellaire de Roquetes es troba al c/ Romaní núm. 6 (Centre Ton i Guida) de Barcelona i ens trobem els primers dilluns de mes a les 19:00 h

Associació de Titellaires de Roquetes

  • titellada@gmail.com
  • www.titellada.cat
  • 93 354 87 21
  • La nostra Associació vol fomentar la convivència i el civisme a partir de la promoció de la cultura popular i tradicional a Roquetes, fent del titella un veritable eix vertebrador per tal de prevenir conflictes culturals.

 

  • Volem generar un projecte que permeti ampliar els espais d’educació i d’intervenció social afavorint la creació d’una xarxa de persones que enforteixin el seu temps lliure actiu fent cultura amb els titelles. Volem fomentar l’ús dels espais urbans del barri (places i carrers de Roquetes) per tal de treballar la cohesió social, posant en un mateix escenari realitats socials i culturals representatives de la població de Roquetes. Volem promoure diferents activitats (tallers, espectacles, xerrades, exposicions…) amb finalitats educatives per donar a conèixer les possibilitats del teatre de titelles. Volem fomentar un calendari comú entre els equipaments del barri per promocionar aquest art. Volem oferir un punt de trobada -el Centre Cultural Ton i Guida- per tota persona que vulgui formar-se, produir o generar activitat entorn el món dels titelles. Volem visitar els festivals d’arreu de Catalunya per tal de formar persones que estiguin al capdavant del projecte. Volem incidir en la remodelació artística de la Plaça dels Titellaires per tal de que es converteixi en un espai dinamitzador del nostre projecte. Volem fer passes per aconseguir una seu estable de la nostra Associació que permeti oferir serveis relacionats amb els titelles al veïnat de Roquetes. Volem fer que el barri de Roquetes sigui un referent ciutadà en l’art dels titelles.
  • Volem, volem!
  • I a més, des del 2006, promovem la Mostra de Titelles de Les Roquetes, més coneguda com La Titellada. Es programa la última setmana de setembre i omple els carrers i els equipaments culturals del barri d’espectacles, tallers, exposicions… i en la que any rere any homenatgem la trajectòria d’una companyia de titelles en actiu.