Il Mondo, Galería Fotogràfica

Foto Isa Albareda
Foto de Isa Albareda: “La cabellera del mar ”

– Il Mondo, Galería Fotogràfica
– Calabria 178, Barcelona, 08015 Barcelona
– tel: +34931 88 23 23
http://ilmondogaleria.com/
ilmondogaleria@gmail.com

Il Mondo sorgeix com una iniciativa de la fotògrafa, activista i viatgera barcelonina Isa Albareda, un espai obert als professionals i als amants de la fotografia.

Il Mondo convida els artistes de la imatge amb ganes d’anar més enllà del banal i de l’estàndard, els qui agraden de mirar i observar la realitat amb els ulls oberts d’una càmara capaç de ficar-se en la pell de l’altre, d’enfrontar-se a les alteritats d’aquest món, de mostrar els seus costats ocults i no sempre amables.

Il Mondo és una finestra al món plural i complex d’avui dia, el que es troba en la nostra pròpia ciutat o a les altres ciutats i paisatges del planeta. Una finestra, una porta i una sala de creuament i d’intercanvi per a la trobada i la interacció, per ordir noves complicitats i compartir somnis realitzables. Un lloc que vol ser dinàmic i viu, però savi i relaxat, sense les presses de la nostra actual civilització desquiciada i competitiva. Un espai de “cultures tranquil·les”, de “savieses relaxades”  i de passions compartides.