Lluerna Teatre

Rosa Navarro i Josep M. Beltran, amb els titelles de Caputxeta, més enllà del bosc

  • LLUERNA TEATRE és una companyia especialitzada en teatre de titelles i creada el 1989 per Rosa Navarro i Josep M. Beltran. Una de les característiques principals de la companyia ha estat la investigació i desenvolupament de les tècniques tradicionals a partir de la creació de noves possibilitats d’interpretació i moviment, cosa que els ha fet assolir una manera de fer pròpia. Una altra de les seues característiques destacables és la utilització de diferents tècniques en cada un dels seus espectacles per tal d’obtenir la màxima expressivitat en les escenes i en els personatges. Durant la seua trajectòria han posat en escena 12 espectacles per a públic infantil/familiar i 1 per a públic adult. Han participat en els principals festivals i mostres internacionals de titelles del nostre país en diferents edicions (Mostra Internacional de Titelles de la Vall d’Albaida, “Festitíteres”, Festival Internacional de Títeres de Alicante). Així com a la Mostra de Teatre d’Alcoi en tres ocasions (1998, 2004 i 2006). També han participat en festivals internacionals de la resta de l’Estat (Conca, Terol, Cadis, Santiago de Compostel.la, Vitòria, Lanzarote, Sevilla, Xerès de la Frontera, Valladolid…).

 

  • ÚLTIMS ESPECTACLES:
  • 2008: “Rosegó el Rodamón”, basat en una obra de Manuel Molins del mateix nom. Dirigida per Rosa Mª Navarro.
  • 2010: “Jugant amb Alícia”, de Vicent Vila, tercera i última obra de la trilogia de contes clàssics que començà amb Pinotxo el tìtella.
  • 2011: “Catacric, Catacracde Josep M. Beltran, espectacle dedicat a la creació artística i literària del escriptor valencià Enric Valor, per a celebrar el centenari del seu naixement.
  • 2012: “Caputxeta, més enllà del bosc” adaptada i dirigida per Vicent Vila Berenguer, en la qual revisem el conte clàssic.