Puri Fariza

La companyia naix al 2004. Components: Puri Fariza, Francisco Alcàntara, Juan Fran Saéz, Rosana Vidal, François Martínez, Ivan Miralles, Pol Paul. Directors: Julio Martí, Pedro Dinamarca, Pere Marco, Puri Fariza  y Claudio Hochman.

 • OBRES:
 • 2004 LLUM DE NIT, és una adaptació teatral de tres contes de Pere Calders. Actuacions: Cullera, Mutxamel, La Font d’en Carròs, La Pobla Valbona, Vinaròs, Catarroja, Foios i Alginet. 
 • 2005:EL Viatje de Scrooge, és la versiò lliure de  Conte de Nadal de Charles Dikens, amb actors i titelles. Actuacions: Cullera, Valencia, La Pobla Valbona., Catarroja, Mutxamel, Almussafes, La Beneficiencia, Elche, Sueca, Sagunto,Petrer,Moncada, Ondara, La Font d’en Carròs, Alfas del Pi,  la Vila Joiosa, Monsserrat, Benissa. Tallers de teatre  per a la Diputació de València en el museo MUVIM
 • 2006: El metge a bastonades, de Moliere. Es la versió amb part de Comèdia del Art de l’obra del genial creador. Actuacions: Mostra de Teatre d’Alcoi 06, MUVIM (València), Bellrreguard, Cullera, Teatro La Estrella, Beneficència, Mislata, Santa Pola, Piles, Gandia, Sueca, Moncada, Pinet, Godella, Pinet, Albalat de la Ribera, Xàtiva, Sala l’Horta (temporada), Algemesi, Ondara, Foios, Bicorp. Tallers de teatre  per a la Diputació de València en el museo MUVIM
 • 2007:  La nova història de Caputxeta Roja” obra per a públic infantil. Actuacions: Paterna, Moncada, Cullera, Carcaixent, Alzira, Catarroja, Torrent, Ondara, Real, Almoradí, La Font d’en Carros, Almussafes, Beniganim, La Pobla Valbona, Sueca.  Tallers de teatre  per a la Diputació de València en el museo MUVIM
 • 2008:Les decisions de Maria obra que s’endinsa en l’ànima femenina . Actuacions: Oliva, Salem, Manuel, Almoines, Tavernes Blanques, Manises, Cullera, Torrent, Sueca, Rocafort. Puig, Benirredrà, Vinaròs, Montroi, Bètera, Beniganim.
 • La Maquina del Temps. Obra per a públic familiar tant de sala com de carrer. Actuacions: Dénia, MUVIM (València), Cullera, Torrent, Beneficència. Tallers de teatre  per a la Diputació de València en el museo MUVIM
 • 2009 Jo no sòc Cigronet. Obra per a públic intantil i familiar per a sala Actuacions: Cullera, Paterna, Sueca, Moncada, Gilet, Novelda, Carcaixent, Emperador, Real, Sant Joan  d’Alacant, Alcoi, Catarroja, Monserrat, L’Alfas del Pi.
 • 2009 Un dia qualsevol. ESTRENA A A LA MOSTRA DE TEATRE D’ALCOI 2009 Actuacions: Cullera, Paterna, La font d’En Carròs, Sueca, Moncada, Festival Escenia a Foios. Tallers de teatre  per a la Diputació de València en el museo MUVIM. Taller de muntatge teatral per a el EPA de Cullera 2009.
 • 2010 La sorpresa de la teua vida. Obra creada en exclusiva per a representar per a IES, treballades amb un equip de Unitat de Prevenció. Els colors de l’Arc de Sant Martí. Obra per a públic infantil i familiar per a sala Actuacions: Cullera, Paterna, Sueca, Teatro La Estrella (Valencia). Tallers de teatre  per a la Diputació de València en el museo MUVIM. Taller de muntatge teatral per a el EPA de Cullera 2010.
 • 2011 Els colors de l’Arc de la Risa. Obra per a públic infantil i familiar per a sala Actuacions: Cullera, Paterna, Sueca. Tallers de teatre  per a la Diputació de València en el museo MUVIM. Tallers de teatre  per a la Diputació de València en el museo MUVIM.
 • 2012 El vestit nou de la Emperadriu. Obra per a públic infantil i familiar per a sala Actuacions: Sala Carolina (Valencia), Cullera, Godella, V MITSOL Festival de Marionetistas Solistas (Ecija), Teatro La Estrella (Valencia), La Pobla Valbona. Tallers de teatre  per a la Diputació de València en el museo MUVIM.
 • Llevat de Llum de Nit la resta d’aquestes obres estan en gira..