Estrena d’Olga Olveira i Juvenal Salcedo a La Puntual. “Deixeu-li fer o la Història d’en Patufet” és el títol de l’obra que estrenaran Olga Olveira i Juvenal Salcedo a la Puntual el proper 13 de novembre, a les 20h, a La Puntual. Amb una llarga experiència de treball amb les ombres, primer en la companyia de Mercè Framis, i més tard junt amb Juvenal Salcedo, Olga Olveira ja ens va presentar fa uns anys un magnífic treball basat en la música del compositor i guitarrista mallorquí Jaume Tugores. La present obra es centra en el clàssic català del Patufet.

Patufet

Jordi Bertran estrena disc.

La creativitat de Jordi Bertran no para: quan no són les marionetes de fil o les lletres de l’abecedari convertides en titelles, són poemes de Joan Salvat Papasseit musicats per ell mateix. Anuncia així un concert per presentar la seva banda Estem Salvats! i el disc que acaben de fer: “Poeta de la Llum”. Serà el proper dijous 13 de desembre al Centre Artesà Tradicionàrius, a dos quarts de deu del vespre.

Jordi Bertran

La banda de Jordi Bertran

El concert té una novetat: Mercè Framis oferirà el seu últim treball d’ombres projectades en combinació amb els poemes de Joan Salvat Papasseit, convertint la vetllada en un acte multidisciplinar d’alt voltatge poètic. Intèrprets: Jordi Bertran, veu i guitarra; Dani Moren: baix i veus; Coqui Castells: bateria; i Nil Mujal:  saxo i clarinet.

Mercè Framis

Ombres de Mercè Framis

Podeu sentir un tast de la música pijant aquí.