El destre titellaire Ángel M. Navarro Abellán realitzarà un curs de Manipulació de Titelles de Fil a La Banyera, al carrer Elkano 78 de Barcelona (Poble Sec), els dies 15, 16 i 17 de març, de 10:30 a 14:30h. L’objectiu del curs és el desenvolupament de la capacitat d’expressar-dramàticament mitjançant el titella de fil i la composició de petits quadres i escenes teatrals per part dels alumnes.

La metodologia del curs és, en bona part pràctica, basant-se en l’assaig, jocs d’improvisació teatrals i exercicis de moviment corporal, amb el titella i amb els nostres propis cossos. Mitjançant el joc teatral l’alumne va descobrint la capacitat dramàtica del fil i el titella es converteix en un instrument capaç d’expressar idees i emocions. Es tracta de buscar una immersió en un llenguatge visual on s’animen els objectes per mitjà del moviment.


La part teòrica (primera classe) va acompanyada de material audiovisual i presentació dels titelles. També es programarà una visita a la Casa-taller de Pepe Otal, espai de creació de l’art del titella on l’alumne podrà presenciar la construcció dels titelles i observar el treball de molts titellaires.

Ángel Navarro

El taller va dirigit a qualsevol persona (professionals del teatre o no) interessada en les arts escèniques i al teatre de títeres.

15, 16 i 17 de març 2013
La Banyera. c/Elkano, 78
Poble Sec, Barcelona
de 10:30 a 14:30h
preu: 60€

Més informació a: hicosoy@gmail.com
www.angelnavarro.blogspot.com
www.bagobonesteatro.blogspot.com